x
NederlandsFrançais
nl
Blog02.07.2019

Veggie BBQ-time met Häussler pelletgrill

Op zaterdag 29 juni hebben we het BBQ-seizoen officieel ingezet met een unieke veggie BBQ workshop, samen met The Bio Veggie Company, in de tuin van de Serre van Arnaud en Pascaline in Overijse.

Drie foodbloggers bedachten recepten met de vegetarische burgers van The Bio Veggie Company en zorgden voor een ware culinaire veggie trip.
Jelle van The Messy Chef nam de deelnemers mee op reis naar Afrika met zijn Marokkaans-getinte gerechten. Foody Sin van Healthy food makes you feel good, dompelde hen onder in de Aziatische keuken, en Elle van A pinch of Odelle deed ze wegdromen naar Zuid-Amerika.

De biologische en vegetarische burgers werden bereid op onze Häussler pelletgrills. De grill werkt met pellets, is in in 10 minuten klaar om te gebruiken en rookt of ruikt niet. Bovendien kan de pelletgrill ook gebruikt worden als plancha, of om te wokken of pizza's te bakken. Tal van mogelijkheden dus! En achteraf zorgt hij voor gezelligheid in de vorm van sfeerlicht.Tijdens de workshop leerden de deelnemers werken met de pelletgrill en schaafden ze hun grill-skills bij. De foodbloggers zorgden voor inspiratie om deze zomer topgerechtjes op de tuintafel te toveren.


En na afloop genoten ze natuurlijk van hun heerlijke zelfbereide creaties.Je vindt het receptenboekje in de winkels van Bio-Planet.

Lees hier het persbericht

Meer weten over de Häussler pelletgrill