x
NederlandsFrançais
nl
Hearthstone

Firepit

De FirePit is veel meer dan een gewone vuurschaal. Het creëert een unieke warmte die alleen gietijzer kan bieden, op uw terras of in de tuin. Je geniet van een centraal vuur, beschermd door gietijzeren grills waarop u kunt koken terwijl u geniet van de aangename warmte. Perfect voor familiemomenten of tussen vrienden, zelfs tijdens de koudste wintermaanden. Met de FirePit wordt samen buitenzijn een unieke ervaring.
Bestel nu

Hearthstone

Gemaakt van massief gietijzer

De FirePit is gemaakt van massief gietijzer met een diameter van 960 mm. Dit materiaal is zeer dik en bestand tegen hoge temperaturen en weersomstandigheden.

De grote centrale opening maakt het gemakkelijk om het vuur aan te steken en aan te houden, zelfs tijdens het grillen. De buitenste ring is samengesteld uit vier gietijzeren elementen, die u kunt configureren naar keuze (bijvoorbeeld: twee plancha's en twee grills). Het vuur aansteken kan eenvoudig en wanneer de plancha of grills hun temperatuur bereikt hebben, kan je enorm lang genieten van de gelijkmatige warmte dankzij de inertie van het gietijzer.

U kunt rechtstreeks grillen op de plancha en/of grills omdat ze van geëmailleerd gietijzer gemaakt zijn: een gecertificeerde beschermende afwerking voor voedsel, en zeer duurzaam.

HäusslerPelletgrill

De pellet-barbecue

U zoekt een grill die de aroma’s van een open vuur brengt?
Die in 10 minuten klaar is om te gebruiken, die niet rookt of ruikt en waar je niet vuil van wordt? Een grill die vet in het vuur vermijdt, verschillende temperatuurzones biedt en gemakkelijk te reinigen is?
En er bovendien geweldig goed uitziet?
Het bestaat : de Häussler Pelletgrill !
Bestel nu

De pellets worden verbrand in een afgesloten verbrandingskamer met een prachtige vlam. Deze vlam is omsloten door glas. De Häussler pelletgrill laat toe de fijnste gerechten te bereiden. U kan barbecueën, pizza maken, groentjes wokken of vlees aan het spit bereiden.

Bovendien is de pelletgrill bijzonder eenvoudig in gebruik.
De pelletgrill kan eveneens als sfeerlicht gebruikt worden.

Grillen met pellets Daarom kiezen voor de Häussler Pelletgrill

  • Exclusief design
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Beste kwaliteit - “Made in Germany“
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Gemakkelijk te vullen
  • Gemakkelijke brandstof
  • Geen rookontwikkeling
  • Precies regelbaar over een groot temperatuurbereik
  • Ook inzetbaar als sfeerlicht
Download PDF Brochure

Interesse?

Het Häussler sfeerlicht is verkrijgbaar vanaf 1.188 euro, de pelletgrill vanaf 1.685 euro, incl. 21% BTW.
We bezorgen u graag een volledige prijslijst.
Contacteer ons Bestel nu