x
NederlandsFrançais
nl
Häussler

Volautomatische pastamachines

Met de volautomatische pastamachine van Häussler wordt u ongetwijfeld de populairste kok in huis! De professionele en zeer degelijke matrijzen (pastapatronen) zorgen voor een grote variëteit aan pasta, die bovendien bijzonder makkelijk te maken is.

De matrijzen zijn van de hoogste kwaliteit, vallen op door hun zware bronzen uitvoering en bestaan in vele vormen. In het matrijzenassortiment van Häussler vindt u voor elk wat wils, zo kunt u eindeloos blijven variëren.

De meeste matrijzen maken gebruik van het ‘Teflon’ principe, zodat de pasta een gladde en schone structuur hebben. Maar Häussler produceert ook de klassieke ‘bronzen’ matrijzen, die ervoor zorgen dat de structuur niet helemaal glad is, maar net ruw, zodat saus of olie goed blijft kleven aan de pasta. Deze zijn bij echte pasta-fans zeer geliefd!
Bestel nu

Gebruik

Het gebruik van de pastamachine is heel eenvoudig. Bovenaan bevindt zich het mengbakje waar alle ingrediënten voor de pasta in gaan (griesmeel, eieren, water, kruiden,..). Nadat het deeg ongeveer 8 à 10 minuten gemengd werd, perst de machine de verse pasta uit het gekozen pastapatroon. De patronen kunnen makkelijk vervangen worden, zodat je met hetzelfde deeg toch een variëteit aan pasta kan produceren. Om het deeg te persen wordt er een druk van 7 tot 8 ton uitgeoefend op het deeg. Dit zorgt voor een droge, gladde en vaste pasta die mooi in vorm blijft.

Door toevoeging van bijkomstige ingrediënten zoals look, basilicum, tomaten, spinazie, etc. kan u telkens het uitzicht en de smaak van de pasta veranderen en zo eindeloos variëren.

Verse pasta of liever gedroogde pasta? Het kan allebei! Vers kunt u de pasta onmiddellijk koken (1 à 3 minuten in kokend water) en daarna opeten. Als u liever een voorraad gedroogde pasta in huis hebt, laat u de verse pasta best 3 dagen drogen op een droogmatje bij een lage kamertemperatuur (max 20°C).

Toestel 'Luna'

  • Modern design
  • Geschikt voor kleine en middelgrote huishoudens
  • Kwalitatief en degelijk materiaal
  • Zeer gebruiksvriendelijk (slechts drie knoppen: mengen, persen en stoppen)
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Tot 1,5 kg verse pasta per uur
  • Grote verscheidenheid aan pastapatronen mogelijk

Interesse?

We bezorgen u graag een volledige prijslijst.
Contacteer ons Bestel nu Workshops