x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws19.03.2023

Een succesvolle editie van Batibouw 2023

Batibouw is een van de grootste bouw- en renovatiebeurzen in België. Bezoekers kunnen er de nieuwste trends en technologieën ontdekken en workshops en presentaties volgen op het gebied van bouwen, verbouwen en interieurinrichting. En ons biedt het de mogelijkheid om ons gamma en onze diensten voor te stellen aan een groot en divers publiek. In 2023 stond alles zes dagen in het teken van duurzaamheid. Geen enkel ander thema kan ons beter liggen!

Stroomop was aanwezig in hal 6 met een stand van maar liefst 80 m2. 15 kachels werden er tentoongesteld, waarvan 5 in werking. We stelden vast dat voornamelijk de modulaire kachels en de combikachels heel wat belangstelling kregen. De CONNECT-serie maakt meerdere variaties mogelijk en laat het verwarmingsmeubel perfect in je interieur passen. Fans van pellets én houtblokken vinden hun gading bij de combikachels. Je hebt het bedieningscomfort van de pelletmodus met het traditionele vuur van een houtkachel.

ÖkoFEN Belgium stond in hal 7, gericht op centrale verwarming. Mensen kwamen raad vragen over de verschillende pelletketels en opslagmogelijkheden voor pellets. De collega's bekeken in detail het specifieke project en gaven het nodige advies. Met de Batibouw-actie, waarbij je tot wel 1200 euro korting kon krijgen, was het een ideaal moment om over te schakelen naar hernieuwbare warmte.

Kortom, hoewel we minder passanten zagen dan tijdens het pre-coronatijdperk, waren velen wel gericht op zoek naar een nieuwe en duurzame verwarmingsbron. Zowel Frans- als Nederlandstaligen vonden hun weg naar onze standen om advies te krijgen over pelletverwarming. We keren naar huis met een tevreden gevoel en een veelbelovende lijst van leads.

Op naar de volgende editie?

Bron: https://www.gva.be/cnt/dmf20230319_96912627