x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws07.12.2022

Welkom Christine!

Het afgelopen jaar heeft Stroomop meerdere personeelsleden aangeworven. Om hun werkplaats en alle andere ruimtes spic en span te houden, rekenen we voortaan op Christine. Maak kennis met haar!

Dag Christine! Kan je wat meer vertellen over jezelf?


Ik ben Christine Decorte en ben 61 jaar. Ik heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen voor wie ik altijd klaarsta. Voordien werkte ik als schoonmaakster in het AZ Groeninge van Kortrijk. Ik heb graag iets omhanden, dus ik neem ook regelmatig deel aan activiteiten van het Kuurnse verenigingsleven.

Hoe ben je bij Stroomop terechtgekomen?


Aangezien ik graag bezig ben, wou ik nog een job vinden voor enkele uren. Op de website van Stroomop zag ik de vacature van flexi-medewerker. Via Eva (mijn nicht) hoorde ik dat deze vacature al ingevuld was door Jimmy. Maar een schoonmaakster voor twee ochtenden in de week konden ze wel nog gebruiken. Dat zag ik zeker ook zitten! Ik kende de familie Van Wonterghem al en ik wist dat ik supergoed behandeld ging worden. Er heerst hier dan ook altijd een goede, familiale sfeer!

Wat zijn je taken precies?


Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van onder andere de showroom, de bureaus, de keuken en het sanitair. Het gebouw is redelijk groot, dus een ochtend is snel voorbij. Ik vind het belangrijk dat iedereen in een nette omgeving kan werken en dat klanten in de showroom meteen een goede indruk krijgen. Als er evenementen plaatsvinden, dan zorg ik dat alles klaarstaat en maak ik koffie... Als ik maar kan helpen!

We wensen je veel succes, Christine!