x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws16.11.2022

Welkom Adrian!


Dag Adrian, wie ben je en hoe ben je bij ÖkoFEN terechtgekomen?

Mijn naam is Adrian, ik ben 27 jaar en kom uit Kuurne. Sinds enkele weken maak ik deel uit van het ÖkoFEN-team. Ik zit samen met Jan (van Züderwind) in het bestuur van het skatepark JanSan en hij vertelde me dat er een vacature openstond. Bij mijn vorige werkgever was er te weinig werk, dus ik moest niet lang twijfelen.

Wat zijn je taken?

Als magazijnmedewerker sta ik voornamelijk in voor de inkomende en uitgaande goederen. Zo moet ik bestellingen klaarzetten, producten verpakken, helpen laden/lossen, enz. Ondertussen hou ik ook samen met Sanne het magazijn net. Mijn takenpakket is dus heel divers, ik heb bijvoorbeeld ook al beursstanden helpen opbouwen. Ik ben in een drukke periode gestart, dus ik probeer mijn steentje bij te dragen waar ik kan! 

Hoe verliep je eerste week hier?

Heel goed! Ik kende de familie Van Wonterghem en Sanne al, dus dat maakt de stap minder groot. Ik had altijd al het idee dat het een hecht familiebedrijf is en dat merk ik nu ook effectief. 's Middags eten we bijvoorbeeld allemaal samen. Dat zorgt ervoor dat je de collega's meteen in een gemoedelijke sfeer leert kennen. Iedereen staat voor je klaar, dat doet veel.

We wensen je veel succes, Adrian!