x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws20.01.2022

Wim Vanlede nieuwe CEO van StroomopIn 2004 werd Stroomop opgericht door Ludwig Van Wonterghem en Ann Goethals. Wim, die hier reeds 16 jaar werkt, neemt de dagelijkse leiding over. Ludwig en Ann blijven actief in Stroomop. Er is zo voldoende tijd om de fakkel langzaam over te nemen en advies te vragen waar nodig.

"Sinds mijn eerste dag in Stroomop heb ik een grote evolutie gezien. In 2005 was het een kwestie van mensen te overtuigen van ecologische verwarmingsoplossingen. Nu is het bewustzijn groter en zijn pellets bekend. Maar er is nog een lange weg te gaan vooraleer iedereen zal overschakelen naar een duurzaam alternatief."

De ambitie van Wim is om samen met het enthousiaste team van Stroomop te blijven inzetten op duurzame verwarmingsoplossingen met hout of pellets.
Stroomop heeft een netwerk van meer dan 150 handelaars verdeeld over de BeNeLux. Met het Oostenrijkse RIKA bieden we kachels aan met hout en/of pellets. Deze kachels zetten sterk in op laag verbruik, lage uitstoot, hedendaags maar tijdloos design en vooral stille pelletkachels. Met Pertinger hebben we kookfornuizen op hout of pellets die vooral interessant zijn wanneer je zelf veel hout ter beschikking hebt en graag kookt. Daarnaast zijn we ook verdeler van Primato, terrasverwarmers met pellets. Als laatste verkopen we de producten van het Duitse Ha├╝ssler. Deze duurzame keukentoestellen en bbq's verkopen we ook rechtstreeks aan particulieren en kunnen uitgebreid getest worden tijdens de kookworkshops in ons kookatelier 'Atelier Ouvert'.

Stroomop zit onder hetzelfde dak als ├ľkoFEN Belgium, dat importeur is van centrale verwarming met pellets en Zuderwind, dat duurzame (ver)bouwprojecten uitvoert.

Stroomop staat voor moderne en comfortabele oplossingen met hout of pellets. We hebben een creatief en gemotiveerd team dat zich dagelijks inzet voor een betere en duurzame toekomst.

Met de stijgende prijzen van fossiele brandstoffen en elektriciteit is er meer en meer interesse in onze oplossingen.
Wil je zelf ook de juiste keuze maken voor uw verwarming in de toekomst, contacteer ons dan zeker.