x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws21.06.2021

Europese Pellet Conferentie 2021.

Met meer dan 450 deelnemers per jaar, is de Europese Pellet Conferentie het grootste pellet-evenement ter wereld. Deze ontmoetingsplek voor de globale pellet community biedt een mooie kans om je te informeren over de huidige trends in de pellet- en bio-energiewereld. Je kan verschillende sessies volgen over de marktevoluties, trends en regelgeving.

Energie effici├źntie en hernieuwbare energie zijn de kern van Europa's engagement naar een zuivere energie transitie. Biomassa is daarbij een hoeksteen voor het succes van deze transformatie in Europa en wereldwijd. Pellets zijn een zuivere, CO2 neutrale en betrouwbare brandstof met wereldwijd groeiend marktaandeel.

Wie is er aanwezig op het event?

  • Alle zakelijke actoren binnen de biomassa-keten: bosbeheer, brandstof, logistiek, materialen, energiebedrijven, particuliere en zakelijke pelletgebruikers, banken etc.
  • De bio-energie onderzoekscommunity
  • Vertegenwoordigers van publieke overheden (EU instituten, nationale, regionale en lokale overheden)

Hoe deelnemen?


Registreer je op www.wsed.at

Deze 'speciale editie' van de jaarlijkse conferentie zal 'hybride' georganiseerd worden. Je kan zowel online als offline deelnemen. 

Alle info en het programma vind je hier.