x
NederlandsFrançais
nl
Promotie03.06.2020

Zo wordt jouw terras het gezelligste uit de buurt!

Terrasjesweer, hoera!

Nu de horeca het glas kan heffen op een heropening, zullen de terrassen meer dan ooit gebruikt worden. Om je klanten comfortabel te laten genieten van hun hapje en drankje, is het dan ook belangrijker dan ooit om genoeg (duurzame) warmte te voorzien op je terras. Want als het 's avonds wat kouder wordt, kan niet iedereen naar binnen. En een mooie blikvanger op het terras is altijd mooi meegenomen, toch?

Energiezuinige warmte

Terrasverwarmers op elektriciteit of gas vreten vaak energie. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Onze terrasverwarmers gebruiken pellets als brandstof. Deze hernieuwbare brandstof is goedkoop en milieuvriendelijk. Ze zijn ook veiliger en makkelijker te stockeren dan logge gasflessen. Een elektrische aansluiting heb je ook niet nodig, je zet ze gewoon waar je wil!

Word het gezelligste terras van de buurt!

Onze terrasverwarmers geven niet alleen warmte, ze zien er ook nog eens prachtig uit! Het wervelende vlammenspel zorgt voor een gezellige uitstraling van je terras. Je klanten zullen komende maanden waarschijnlijk meer de buitenkant dan de binnenkant van je zaak zien, dus is het meer dan ooit belangrijk dat je terras er goed uitziet! Het gezelligste terras is namelijk ook het populairste..
Je kan de terrasverwarmers uitbreiden met een paddenstoel, voor meer straling of extra tafeltjes. Zo creƫer je toch nog een 'toog'-effect wanneer hangen aan de bar nog niet aan de orde is.

Bekijk hier ons aanbod terrasverwarmers!

HORECA-ACTIE

Om de horeca een hart onder de riem te steken bieden wij tijdelijk 5% korting aan op alle terrasverwarmers! Gebruik de kortingscode HORECA op onze webshop en geniet van dit aanbod t.e.m 21/07/2020.

Meer info over onze terrasverwarmers? Bekijk hier hoe het werkt
Zie je ze graag eens live aan het werk? Contacteer ons dan en we tonen het je graag bij ons!
Terrasverwarmer bestellen? Dat kan via onze webshop!