x
NederlandsFrançais
nl
Nieuws02.10.2017

Stroomop TWIKE-concessie

Pionier in hernieuwbare energie zet schouders onder mobiliteitsrevolutie.

Stroomop zet de schouders onder een mobiliteitsrevolutie en start een TWIKE-concessie.

De TWIKE is een lichtgewicht elektrisch voertuig op 3 wielen met fietsondersteuning en wordt ontwikkeld en geproduceerd in het Duitse Rosenthal.


Alternatief voor de auto

Als specialist in groene energie is Stroomop ervan overtuigd dat we moeten nadenken over de manier waarop we ons verplaatsen.
Ludwig Van Wonterghem, zaakvoerder en zelf TWIKE-piloot : "De autosnelwegen raken verzadigd en slibben dicht. De nieuwe generatie auto's blijven, ondanks de inspanningen van de constructeurs, zwaar wegen. De 1600kg die een auto weegt moet ook mee worden getransporteerd en dat vraagt veel energie."
De TWIKE vormt, met zijn 270kg, hiervoor het ideale alternatief.Al kan de TWIKE niet voor alle doeleinden gebruikt worden, het voertuig is perfect inzetbaar als tweede gezinswagen. Ideaal voor sportievelingen die naar het werk willen trappen. Je zit droog en moet niet vroeger op staan om tijdig aan te komen.

85km/h, 600km ver


De TWIKE3 is in Belgiƫ gehomologeerd als motor en biedt plaats voor 2 personen. Het haalt een snelheid van 85km/h en met een volle batterij kan men, al naar gelang de configuratie, tot 600km ver rijden. Trappen kan maar hoeft niet.
Omgerekend ligt het verbruik rond de 0,5 liter benzine per 100km.
De levensduur van dit lichtgewicht is meer dan 20 jaar.

TWIKE5


Sinds kort werkt TWIKE aan de TWIKE5. Met deze nieuwe versie geeft TWIKE hun visie van mobiliteit in de toekomst vorm en mikt hiermee op de liefhebbers van snelheid en exclusiviteit. Het elektrische voertuig wordt uitgerust met een krachtige 40kW elektromotor en haalt daardoor een maximum snelheid van 190km/h.
Van dit exclusieve topmodel worden er slechts 500 gebouwd.

Prijs


De TWIKE3 wisselt vanaf 27.000 euro (incl. btw) van eigenaar.
Interessant is dat bedrijven de TWIKE via een leasingformule kunnen aanbieden aan hun werknemers.

Stroomop biedt de mogelijkheid om de TWIKE in Kuurne uit te testen, maar dit kan ook bij u thuis of op het werk. Bovendien kan je een TWIKE3 huren voor een dag, midweek of weekend.

Daarnaast beschikt Stroomop over een werkplaats met 2 geschoolde techniekers om de TWIKE van het nodige onderhoud te voorzien.
Meer info en testrit-reservatie op www.stroomop.be/twike

Toon nieuws en promoties