x
NederlandsFrançais
nl
PertingerÖkoalpin

Kookfornuis op hout

Met de Pertinger Ökoalpin kookfornuizen kunt u zowel koken als verwarmen. De ideale oplossing voor moderne woningen met een open keuken. Uw kookfornuis wordt zo het centrum van warmte en gezelligheid in uw keuken en woonruimte.

U begint te stoken en kunt meteen beginnen braden en koken. Tegelijk wordt de ruimte ook aangenaam verwarmd. Met het Pertinger combinatiefornuis kunt u ook kiezen om met gas of elektriciteit te koken. Ideaal om in de zomer geen hout te moeten gebruiken.

U kan uw eigen fornuis vormgeven met de configurator op www.pertinger.com.

Koken op hout Wat zijn de voordelen

De stralingswarmte is perfect regelbaar door een combinatie van de hoeveelheid hout die u oplegt en de primaire en secundaire verbrandingslucht. Koken met Pertinger en hout zorgt zo voor een nieuwe beleving in de keuken.

De Pertinger Ökoalpin Plus fornuizen zijn uitgerust met een watermantel. Hierdoor wordt een deel van de energie afgevoerd naar een buffervat. Deze energie wordt dan gebruikt om andere ruimtes te verwarmen en eventueel ook voor sanitair warm water.

De Ökoalpin Plus is uitgerust met een rooster, verstelbaar in de hoogte. Dit laat u toe om gemakkelijk het vermogen en de verdeling ervan te regelen (meer of minder warmte naar het buffervat).

Kom het zelf ontdekken in onze showroom.

Wat kost het?

Uw keuken is persoonlijk en uniek. Met de Pertinger configurator stelt u het kookfornuis samen die het beste bij u past. Aan de hand van het gekozen fornuis en opties bezorgen we u de prijs.
Contacteer ons
Bezoek ons

Kattestraat 81
8520 Kuurne

Contacteer ons

+32 (0)56 72 36 30
contact@stroomop.be

Meer info?

Download onze brochures, bekijk onze opleidingen of vul het formulier in.