x
NederlandsFrançais
nl
Workshop

Unieke bio veggie BBQ workshop

Op zaterdag 29 juni 2019 viert Stroomop samen met The Bio Veggie Company de start van het BBQ seizoen met een unieke veggie BBQ workshop.
Drie foodies pur sang nemen je mee op een culinaire trip around the world met hun internationale creaties op de ecologische pelletgrill van Haüssler. Gedaan met vervuilende kolen op de BBQ, dit hoogtechnologisch milieuvriendelijk designpareltje is een grill, plancha en sfeerlicht in één.

Deze drie toppers staan te popelen om je te inspireren met lekkere en creatieve gerechten vanuit alle hoeken van de wereld:
Jelle van The Messy Chef neemt je mee op reis naar Afrika met zijn Marokkaans-getinte gerechten. Foody Sin van Healthy food makes you feel good, dompelt je onder in de Aziatische keuken, en Elle van A pinch of Odelle doet je wegdromen naar Zuid-Amerika.

Tijdens de workshop krijg je handige tips & tricks om deze zomer met de biologische en vegetarische burgers van TBVC zelf een veggie BBQ queen/king te worden. Je leert werken met de pelletgrill en tovert samen met één van de foodbloggers een eigen veggie gerecht op tafel.

Locatie: Serre van Arnaud & Pascaline, Witherendreef 138, Overijse

Wil je er bij zijn?
Koop snel hier je ticket

Locatie

Serre van Arnaud & Pascaline
Witherendreef 138
3090 Overijse

Toon kalender