x
NederlandsFrançais
nl
Stroomop is specialist in pelletverwarming, pelletkachels, houtkachels en koken op hout.
Meer info
Stroomop is specialist in pelletverwarming, pelletkachels, houtkachels en koken op hout.
Meer info
Vraag gratis brochure & prijslijst aan
Toon nieuws en promotiesToon kalender

Beleef de warmte met Stroomop

Stroomop heeft meer dan tien jaar expertise in CO2-neutraal verwarmen. U kunt bij ons terecht voor alle soorten milieuvriendelijke verwarmingssystemen met pellets (samengeperst houtafval) of hout.

We zijn importeur van de merken RIKA, Animo, Hergom, Pertinger, BlueBurn en ÖkoFEN. De verkoop en installatie gebeuren via een kachelhandelaar of gespecialiseerde installateur. Contacteer ons gerust voor een verdeler in uw buurt.

Lees verder

Verwarm uw woning met hout en pellets

Stoken met hout of houtpellets brengt ons een stukje dichter bij de natuur. Het nodigt ons uit om bewuster om te gaan met energie. Want zich verwarmen met hout of pellets is CO2-neutraal. Het veroorzaakt geen uitstoot van broeikasgassen. Bijkomend voordeel: een kachel in huis maakt het verwarmen extra gezellig.

Stroomop neemt u graag mee in de wonderlijke wereld van pelletketels, pelletkachels, houtkachels, combikachels en kookfornuizen op hout.

Centrale verwarmingmet pelletsKachelsop hout en/of pelletsKokenop hout of pelletsElektriciteitmet pellets

Ons engagement voor duurzaam verwarmen en ondernemen

Stroomop zorgt voor het milieu. Uit overtuiging. Iedere dag en bij elke handeling.

Wij kiezen voor hout en houtpellets: een hernieuwbare, CO2-neutrale en lokale energiebron met een stabiele en competitieve prijs. Bovendien zijn pellets uiterst gebruiksvriendelijk en comfortabel.

Lees verder

Stroomop wil niet alleen duurzaam verwarmen, maar ook duurzaam ondernemen. Dat doen we onder andere door te kiezen voor een passiefkantoorgebouw, groene stroom, milieuvriendelijke verpakkingen, lokale tewerkstelling, lokale handel en eerlijke wereldhandel.

Ons engagement

Hoeveel kost het? Vraag gratis onze brochure en prijslijst aan

Bent u op zoek naar de prijzen van onze kachels en toestellen? We sturen u geheel vrijblijvend onze brochure en prijslijst. De prijzen van de kachels kunnen ook op onze website bekeken worden.

Aanvraag prijslijst & brochures
Toon nieuws en promotiesToon kalender
Bezoek ons

Kattestraat 81
8520 Kuurne

Contacteer ons

+32 (0)56 72 36 30
contact@stroomop.be

Meer info?

Download onze brochures, bekijk onze opleidingen of vul het formulier in.