x
NederlandsFrançais
nl
Blog30.05.2024

Waar is onze Hearthstone Firepit?

Voor ons 20-jarig jubileum houden we het hele jaar door een tombola. De eerste winnaars werden in april bekendgemaakt. Jelle Dedoyard behoorde tot de gelukkigen en won de prachtige outdoor grill Hearthstone Firepit, een uniek exemplaar. We spraken met Jelle over zijn ervaring met Stroomop, met de RIKA SUMO in zijn huis en met de tombolaprijs.


Toen Jelle in april onze e-mail kreeg met de mededeling "Gefeliciteerd, je valt in de prijzen", dacht hij meteen aan een spammail. Hij was dan ook ongelooflijk blij toen hij ontdekte dat Stroomop de afzender was. "Wij doen wel eens mee aan een tombola, maar winnen bijna nooit iets, laat staan zoiets moois." Stroomop kon echter moeilijk afscheid nemen van de tombolaprijs die werd toegekend, de Hearthstone Firepit. In het magazijn stond er maar nog één prachtig exemplaar en die is nu de deur uit. 

Acht jaar geleden was Jelle op zoek naar een efficiëntere oplossing om zijn huis te verwarmen. Het gebouw, daterend uit 1976, werd destijds volledig elektrisch verwarmd omdat er geen waterleidingen voor verwarming voorzien waren. De pelletkachel bleek een ideaal alternatief. Het vinden van het juiste merk en model vormde echter een uitdaging. "Ik wou niet elke dag een zak pellets moeten bijvullen als het erg koud is buiten. En elke dag de kachel verplicht kuisen, daar had ik ook geen zin in."

Uiteindelijk ging hij langs bij onze handelaar Mony en Zonen en viel zijn keuze op de RIKA SUMO, die aan al zijn eisen voldeed. "De RIKA SUMO is bijna de enige kachel op de markt die dit allemaal kan. Een heel groot pelletreservoir van 45 kilo, terwijl de meeste andere kachels slechts gevuld kunnen worden met één zak per keer. Een kantelbaar rooster, zodat de assen meteen in de aslade belanden en je niet vaak hoeft schoon te maken. En als laatste een aansluiting op de thermostaat om de temperatuur aan te houden op de gewenste uren." Ook het strakke uiterlijk van de kachel is een mooie bonus.

Door zijn deelname aan de tombola van '20 jaar Stroomop' heeft hij nu ook de ultieme verwarming voor zijn buitenruimte: de Hearthstone Firepit, een vuurschaal en outdoor grill in één. Om te barbecueën plaats je de grills en de plancha's op de schaal en maak je snel en eenvoudig de lekkerste gerechten klaar. Voedselveiligheid staat voorop, want de onderdelen zijn vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer. Perfect voor momenten met vrienden en/of familie, zelfs tijdens koude avonden.

Laat de zomer maar komen!Interesse in de Heartstone Firepit? Vraag hier meer info.
Wil je zelf ook meedoen aan onze tombola van 20 jaar Stroomop? Lees hier onze voorwaarden