x
NederlandsFrançais
nl
Blog08.05.2024

Winnaar van onze tombola én klant van het eerste uur

Onze tombola-actie, ter gelegenheid van 20 jaar Stroomop, heeft niet alleen enkele gelukkige winnaars voortgebracht, maar het rakelt ook enkele leuke herinneringen op. Zo won Geert Debeuf, een van onze trouwe klanten sinds de begindagen van Stroomop, een biopakket van De Stadsboerderij.

De band tussen Geert en Ludwig gaat zelfs verder terug dan de oprichting van Stroomop. Ze kenden elkaar als collega's van 1997 tot 2003. Hij herinnert zich hoe de pionier reeds vol enthousiasme over zijn toekomstplannen vertelde. Het was die oprechte passie die hen vanaf het begin verbond en Geert inspireerde om een van de eerste klanten van Stroomop te worden. Ludwig installeerde samen met Geert eigenhandig een Pellesol-zonneboiler van ÖkoFEN op het dak. De collegiale band bleef dus langer duren dan voorzien. Voor Geert was het niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook een band die hij met ons bedrijf had opgebouwd.

Bij Geert produceert de zonneboiler reeds 20 jaar warm water voor de douche, de wasmachine en de vaatwasser. "Deze investering betaalde zichzelf reeds meerdere keren terug," verduidelijkt hij. De Pellesol-zonnecollector gebruikt de gratis energie van de zon waardoor je in de zomer en bij zonnige periodes de volledige tapwaterbehoefte kunt dekken met zonne-energie. De collector is erg geschikt voor het opwarmen van tapwater, maar kan ook gebruikt worden om je verwarming te ondersteunen. Hij is trouwens ideaal afgestemd op de ÖkoFEN-pelletketel. Zelfs op een bewolkte zomerdag ontvangt de installatie nog steeds 80 procent van de straling, terwijl dat bij een bewolkte winterdag nog iets van 25 procent bedraagt.
Zijn verhaal is voor ons zeker een drijfveer om nog minstens 20 jaar verder te gaan! En Geerts ervaring inspireert ongetwijfeld anderen om zich in te zetten voor een groenere toekomst.  

Ben je zelf klant van Stroomop en wil je kans maken op een van onze tombolaprijzen? Ga naar www.20jaarstroomop.be en selecteer jouw favoriete prijs.