x
NederlandsFrançais
nl
Blog16.04.2024

De nieuwe PRIMO is er.

De nieuwe PRIMO is er!


De PRIMO pelletkachel vormt het instapmodel van RIKA. Achter het strakke design schuilen heel wat functies. Met de PRIMO krijg je de efficiëntie en het gebruiksgemak waar RIKA om bekend staat aan een scherpe prijs.

Belangrijkste kenmerken
 • 6 of 8 kW
 • Oostenrijkse topkwaliteit
 • 100% stil
 • Intuïtief touchdisplay
 • Strak en tijdloos design
 • Grote pelletvoorraad 
 • Laagste uitstoot
 • Meerdere aansluitmogelijkheden: achteraan, bovenaan, rechts
 • Verwarmt optioneel tot 2 extra ruimtes
 • DAR-technologie
 • En zoveel meerDesign
De PRIMO straalt bescheidenheid uit. Hij is maar in één afwerking verkrijgbaar, namelijk in het zwart met een stalen behuizing. Zo past hij in elke woonkamer en valt hij toch bij iedereen op. De minimalistische look komt het best tot zijn recht met een al even discrete bodemplaat (optioneel). 

Twee vermogens
Deze pelletkachel is verkrijgbaar in twee afmetingen met een vermogen van 6 of 8 kW. Hij kan zowel kleinere als grotere woonruimtes verwarmen. De maximale capaciteit van de pelletvoorraad is 30 kilo voor de uitvoering van 6 KW en 36 kilo voor die van 8 KW. De twee varianten kunnen ook op verschillende manieren aangesloten worden op het rookgaskanaal: aan de achterkant, bovenkant en zijkant.

Touchdisplay
Met het intuïtieve touchdisplay krijg je eenvoudig toegang tot alle functies. De duidelijke lay-out en de handige optie om verwarmingstijden te programmeren en een gewenste kamertemperatuur in te stellen, zorgen voor ultiem comfort. Ook de MULTIAIR-ventilator kun je eenvoudig activeren of deactiveren. Je kiest dus op ieder ogenblik wanneer de twee extra ruimtes verwarmd mogen worden.

DAR-technologie
De Dynamic Air Regulation (DAR) zorgt voor een automatische luchtregeling en een gecontroleerde, schone verbranding. De installatie en positionering van je kachel samen met de weersomstandigheden kunnen het debiet van de toevoerlucht en dus ook het verbrandingsproces beïnvloeden. De Dynamic Air Regulation (DAR) regelt de ventilatorsnelheid automatisch en flexibel en zorgt zo voor een nog stillere werking, een bijzonder mooi en rustig vlammenbeeld en een geoptimaliseerde verbranding.

Waar wacht je nog op? Deze kachel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en gebruiksvriendelijke pelletkachel tegen een betaalbare prijs.

Ga langs bij een handelaar in de buurt voor meer informatie.
Of maak een afspraak in onze showroom om de kachel in werking te zien.