x
NederlandsFrançais
nl
Blog22.09.2023

De modulaire kachels van RIKA

RIKA heeft de lat hoog gelegd met zijn nieuwe CONNECT-serie. Deze reeks van modulaire kachels omvat de CONNECT WOOD, de CONNECT PELLET en de CONNECT PELLET EDGE. Er zijn talloze mogelijkheden om op een fraaie manier verwarming in je interieur te integreren. Voor elke stijl en voor iedere opstelling heeft RIKA een oplossing bedacht.

Wat is een modulaire kachel?

De kachel kan persoonlijk worden samengesteld op basis van diverse aanbouwelementen en accessoires. Kies het materiaal, de afwerking, de kleur en de vorm van de modules en richt je woonruimte naar eigen wens in. De banken, kasten, planken, zitkussens en decoratieve deuren staan voor een functioneel design en kunnen eenvoudig aan de kachel bevestigd worden. Wil je het kachelmeubel uitbreiden of transformeren? Dankzij het eenvoudige clipsysteem kun je de grootte en de configuratie van de kachel aanpassen aan de indeling van je woonruimte en aan je esthetische voorkeuren. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit!

De CONNECT WOOD

De CONNECT WOOD is een moderne houtkachel met een vermogen van 8 kW. Het hoekglas biedt een bijzonder mooi en breed zicht op het klassieke houtvuur. Daarnaast kun je de kachel uitbreiden met, onder andere, een bank en zitkussens om een gezellige sfeer te creƫren. Wil je liever langer genieten van de heerlijk warmte? Ga dan voor de optionele accumulatiemassa van 60 of 75 kg.De CONNECT PELLET

De CONNECT PELLET biedt niet enkel diverse mogelijkheden op het vlak van design. Je kunt ook kiezen tussen een pelletvoorraad van 22 of 38 kg en tussen 1 of 2 MULTIAIR-aansluitingen. Net als enkele andere modellen van RIKA beschikt deze stille pelletkachel ook over automatische asverwijdering, wat betekent dat je minder vaak het branderpotje moet reinigen.De CONNECT PELLET EDGE

De CONNECT PELLET EDGE gaat nog een stap verder dan de CONNECT PELLET. Deze vrijstaande pelletkachel biedt een uniek zicht op het vlammenbeeld dankzij de grote hoekruit. Of je hem nu tegen een wand plaatst, als room divider gebruikt of als hoekoplossing... Alles is mogelijk, ook op het vlak van aanbouwelementen en varianten.Het RIKA CONNECT-gamma vertegenwoordigt de toekomst van duurzame verwarming. Of je nu op zoek bent naar moderne houtverwarming met de CONNECT WOOD, de veelzijdigheid van de CONNECT PELLET, of het opvallende design van de CONNECT PELLET EDGE, RIKA heeft aan alles gedacht. De flexibele vormgeving in combinatie met het hoekglas zorgt voor een ongeƫvenaarde ervaring in huis.

Test alle combinaties uit met behulp van de online configurator!