x
NederlandsFrançais
nl
Blog27.09.2022

Een succesvolle editie van het Pelletfeest 2022

Op 10 september 2022 vond de 7e editie van ons Pelletfeest plaats. Via die gelegenheid bedanken we onze handelaars en installateurs voor de aangename samenwerking van de afgelopen maanden en jaren. Het was geen evidente periode voor hen door de toenemende vraag en de onstabiele tijden; dus een reden te meer om samen te toosten op een hoopgevende toekomst

Het namiddagprogramma werd gevuld door Luc Dedeyne, Gilles Gauthier, Agnieszka Jankowska, Stefan Ortner en Karl Riener Jr. Deze sprekers deelden hun expertise met ons en brachten nieuwe inzichten bij over de pelletmarkt.

De genodigden konden daarna genieten van een hapje en een drankje, gevolgd door een heerlijke bbq. Deze fijne dag werd afgesloten met een heus dansfeest; de juiste sfeer om nog betere banden te smeden.

Bedankt aan iedereen die het feest mogelijk maakte! En op naar een stralende toekomst samen!