x
NederlandsFrançais
nl
Blog21.10.2021

Stroomop portret van de week - Marie-Hélène

Ik ben bij Stroomop terechtgekomen via de firma L'Habitat Ecologique. Toen L'Habitat Ecologique en Stroomop hun samenwerking voor het merk RIKA beëindigden, boden ze mij aan om de verkoopsafdeling in Wallonië en Luxemburg over te nemen.
Voordien werkte ik als klantenadviseur en planner voor een RIKA-dealer in de regio Doornik. Ik had het geluk dat ik bij het Stroomop team kwam met een rugzak aan kennis van het merk, waardoor ik snel mijn draai kon vinden.

Ik ben verantwoordelijk voor de verkoop in Wallonië en Luxemburg van het merk RIKA en de outdoorproducten. Het werk is zeer gevarieerd en interessant. Tussen de klantenbezoeken, de opleidingen die ik geef, de deelnames aan de beurzen, de te promoten nieuwigheden, de nieuwe projecten, .. is er altijd iets nieuws te leren!

Waarom hou(d)t Marie-Hélène van Stroomop?

Ik hou van de filosofie van het bedrijf, die erg gelijk loopt met de mijne. De visie van Stroomop is om te evolueren naar een andere manier van leven en consumeren, eentje met meer respect voor de natuur en onze omgeving. Dit is een lifestyle die ik ook deel.
We zijn onlangs verhuisd naar een nieuw huis om een grotere tuin te hebben waar de kinderen kunnen rondrennen en de natuur als hun speeltuin kunnen gebruiken.