x
NederlandsFrançais
nl
Blog13.04.2021

DOMO BACK: de oven met smaak

Met onze functionele bakprofessional wordt verwarmen nu ook een culinaire belevenis: de heerlijke geur van zelfgemaakte gerechten hangt in de lucht, de aangename stralingswarmte ontspant lichaam en geest.Perfect bakken - het is kinderspel met de nieuwe DOMO BACK. Als eerste in zijn soort ter wereld biedt de DOMO BACK niet alleen alle voordelen van een pelletkachel, maar is hij ook in de bakmodus net zo gemakkelijk te bedienen als een gewone oven.

DOMO BACK brengt opnieuw vrienden en familie samen, want samen koken en eten verbindt. De Oostenrijkse foodblogger Catrin Ferrari-Brunnenfeld, alias cookingCatrin, is daar ook van overtuigd. Zij maakte van haar hobby haar beroep en staat nationaal en internationaal bekend om haar moderne interpretaties van traditionele gerechten.

12 HEERLIJKE RECEPTEN VOOR DE DOMO BACK


Samen met het „Team RIKA bakt" - die haar passie voor koken en bakken delen - paste ze enkele van haar zelfontwikkelde recepten aan voor onze DOMO BACK.

Met veel enthousiasme sneden, kneedden, rolden, stoomden, kruidden, bakten, verwarmden en, natuurlijk, proefden zij uitvoerig. Het resultaat is dit prachtige receptenboekje voor tal van verfijnde gerechten: een lichte keuken voor elke dag - vers bereid, bij voorkeur met ingrediënten uit de streek, voor een gezonde levensstijl.
Wij wensen u veel plezier met het uitproberen en smakelijk eten!

Download het receptenboekje hier.

Graag wat meer info over de technische specificaties van de DOMO BACK? Klik dan hier.