x
NederlandsFrançais
nl
Blog14.12.2020

Houtenergie: lokale en natuurlijke energie

Energiebesparingen, respect voor het milieu, duurzaam beheer van de hulpbronnen, zonder ons comfort te vergeten. Dit alles kan worden gewaarborgd door biomassa en met name warmte uit hout. Een kort overzicht van de energie van onze nabije toekomst.

Lees hier het volledige artikel

Dit artikel is onderdeel van een reeks blogposts waarmee de leden van bedrijvengroep Agoria-CIV de kachelliefhebbers in Vlaanderen willen informeren over de verschillende mogelijkheden en beschikbare technologie├źn voor duurzame huishoudelijke houtverwarming. Sensibilisering is een belangrijke stap om de doelstellingen van de Green Deal 'Huishoudelijke houtverwarming' te kunnen realiseren. Agoria, het Departement Omgeving van de Vlaamse overheid en 22 andere partners willen met die Green Deal hun steentje bijdragen om de impact van huishoudelijke houtverwarming op de luchtkwaliteit in Vlaanderen drastisch te verminderen.