x
NederlandsFrançais
nl
Blog03.09.2020

Knokse brasserie verwarmt terras met pellets

L'Orangerie in Knokke is al sinds jaar en dag een begrip aan de Belgische kust. Je kan er heerlijk eten en drinken in de prachtige orangerie of gezellig buiten op het ruime terras.

L'Orangerie verwarmde het terras jarenlang met hangende terrasverwarming op gas, maar dit was geen meevaller. De klanten bleven op frissere avonden weg van het terras, omdat ze de warmte niet konden 'zien'. Het was niet duidelijk dat het terras verwarmd werd, en zo liep het restaurant heel wat klanten (en dus omzet) mis.

Toen de eigenaars van L'Orangerie in 2019 op de Horecabeurs langs de stand van Stroomop kwamen, vielen de prachtige terrasverwarmers met pellets onmiddellijk op door hun vlammenspel.
Het mooie design en gebruiksgemak overtuigden de zaakvoerders om 4 POB FARO terrasverwarmers aan te kopen als nieuwe eyecatcher op het terras. En met succes! De klanten zien nu dat het terras gezellig én warm is door de zichtbare vlammen van de warmtebron en nemen graag plaats.
Bovendien heeft L'Orangerie onlangs een nieuw stuk terras bijgekocht, en zijn er ook daar plannen om terrasverwarming met pellets te plaatsen om het gezellig warm te maken tijdens de frissere dagen.

Ook interesse in onze terrasverwarmers?

Wij komen graag eens langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Neem alvast een kijkje naar ons assortiment.

Geniet nu van 5% tot 20% korting op alle terrasverwarmers! Alle terrasverwarmers in voorraad vind je op onze webshop.