x
NederlandsFrançais
nl
Blog18.08.2020

Verleng het terrasseizoen

Kies voor terrasverwarming en verhoog uw omzet

Uw terras is groter geworden en u wil er graag meer omzet uit halen? De terrasverwarmer met pellets maakt met zijn mooie vlam van uw terras het gezelligste en warmste terras in de buurt. 

Zuinige warmte

Terrasverwarmers op elektriciteit of gas vreten vaak energie. Dat is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Onze terrasverwarmers gebruiken pellets als brandstof. Deze hernieuwbare brandstof is goedkoop en milieuvriendelijk. Ze zijn ook veiliger en makkelijker te stockeren dan logge gasflessen.
Bovendien heeft u geen elektrische aansluiting nodig, u zet ze gewoon waar u wil!


Klanten kiezen voor het gezelligste en warmste terras

Onze terrasverwarmers geven niet alleen warmte, ze hebben ook een prachtig design. De vlammen zorgen voor een gezellige uitstraling en lokken de klanten naar uw terras. Uw klanten zullen de komende maanden waarschijnlijk meer de buitenkant dan de binnenkant van uw zaak zien, dus is het meer dan ooit belangrijk dat uw terras er goed uitziet.


Verleng het buitenseizoen

De herfst is in aantocht en het is gezelliger op het terras met een mooie en warme vlam in de buurt. Dat die vlam dan nog eens milieuvriendelijk en met een goedkope brandstof opgewekt kan worden, is reden te meer om eens een kijkje te nemen in ons assortiment.

Voor elk terras een passende terrasverwarmer

Indien u nog geen terrasverwarming heeft, informeren we u graag over de verschillende mogelijkheden.
Heeft u al terrasverwarming, dan kan u de verwarming zichtbaar maken met deze terrasverwarmers met pellets. U kan de terrasverwarmers uitbreiden met een paddenstoel, voor meer straling of extra tafeltjes. Zo creëert u meer capaciteit met minder ruimte.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn 3 modellen terrasverwarmers.
U kan opteren voor een lager model die ideaal is als sfeermaker of eyecatcher aan de ingang van uw zaak of op het terras.Nieuw! Binnenkort is de QUBE ook beschikbaar in ons assortiment. Voor meer info hierover, contacteer ons.Meer info over de werking van onze terrasverwarmers?
Bekijk hier hoe het werkt
Zie je ze graag eens live aan het werk? Contacteer ons via mail of via Whatsapp (+32 473 58 71 55 of +32 468 23 08 90) we tonen het u graag bij ons!
Terrasverwarmer bestellen? Dat kan via onze webshop!