x
NederlandsFrançais
nl
Blog18.03.2020

Stroomop portret van de week - Eline

Eline, communicatie


Ik werk ondertussen al 11 jaar in Stroomop, sinds 2008. Ik heb Communicatie gestudeerd, en ging na mijn studies aan de slag in een bedrijf op de commerciële binnendienst. Toen Karel Van Wonterghem, een vriend van mij uit de jeugdbeweging, me aansprak over een open vacature bij Stroomop, ben ik op gesprek gegaan. Dat was positief en ik mocht beginnen! 11 Jaar geleden was Stroomop bijlange nog niet zo groot als nu. In het begin werkten we maar met een 6-tal mensen. Ik behandelde onder andere de info-aanvragen, nam de telefoon op en organiseerde opleidingen voor onze installateurs.
Elk jaar groeide Stroomop, en zo ook mijn takenpakket. Ondertussen onderhoud ik ook de website van Stroomop en Ökofen, schrijf ik blogberichten en nieuwsbrieven en zorg voor een goede communicatie tussen Stroomop en de handelaar. Beurzen, evenementen en reizen praktisch regelen doe ik ook, net als vertalingen en de praktische uitwerking van onze marketing. Een hele boterham, maar zeer gevarieerd.

Waarom hou(d)t Eline van Stroomop?

Mijn gevarieerde takenpakket en de vrijheid die ik heb om dat te beheren, zorgen ervoor dat ik mijn job echt graag doe. Ik heb nu ondertussen al 20 collega's, een pak meer dan in het begin en dat maakt het werken hier ook erg leuk. Ik kom met de fiets naar het werk, want fietsen maakt me blij.
In tegenstelling tot mijn collega's, voer ik mijn job hoofdzakelijk binnen aan mijn bureau uit. In mijn vrije tijd ben ik dan ook enorm graag buiten. Ik woon vlakbij de Gavers, een natuurdomein in Harelbeke, en daar kan je mij heel vaak terugvinden. Niets is gezonder dan frisse buitenlucht , ik ben dan ook heel blij met de lente die eraan komt!