x
NederlandsFrançais
nl
Blog26.02.2020

Stroomop portret van de week - Sanne

Sanne. Leveringen, logistiek en onderhoud


In 2013 ben ik gestart bij Stroomop, toen we nog in de Harelbeeksestraat zaten. Ze zochten iemand om parttime te poetsen en via Jan kwam ik dit te weten. Ik solliciteerde en mocht onmiddellijk beginnen! Na een jaartje verhuisden we naar de Kattestraat, waar ik algauw enkele logistieke taken erbij kreeg en zo snel fulltime kon beginnen. Ik leerde met de Clark rijden, en kan zo makkelijk kachels klaarmaken voor hun vertrek naar de klant. Ik pak elke kachel zorgzaam en met veel liefde in! Ik help Ann ook vaak bij de praktische kant van evenementen die hier doorgaan. Bij het burenontbijt sta ik met plezier wat vroeger op om het fruit voor de fruitsalade te komen snijden. We wonen in Kuurne, en met mijn koersfiets ben ik er snel!

Waarom hou(d)t Sanne van Stroomop?

We hebben thuis een RIKA Cult, een speksteenkachel op hout, die we al hadden van voor we bij Stroomop werkten. We hebben die gekocht omdat één muur in onze living ruwe baksteen is en we vonden dat een houtkachel daar het mooist voor zou staan. We hebben die kachel nu al 5 jaar, en ik heb er nog geen dag spijt van gehad. Eigenlijk was het de bedoeling dat hij als bijverwarming ging dienen, maar in de praktijk komt het erop neer dat we onze hoofdverwarming bijna nooit meer nodig hebben. De warmte van een houtkachel is niet alleen gezelliger, het brengt ook echt sfeer in onze leefruimte. De eerste taak bij het thuiskomen is hout aanvullen, de kachel aansteken en mijn twee schatten van katten, Bobke en Puree, knuffelen voor het knetterende haardvuur.