x
NederlandsFrançais
nl
Blog12.02.2020

Stroomop portret van de week - Ann

Ann, boekhouding & administratie

Samen met Ludwig ben ik zaakvoerder van Stroomop sinds de start in 2004. Naast de facturatie, ontferm ik mij over de personeelszaken, ga ik mee naar beurzen en zorg ik ervoor dat het bedrijf zelf een aangename werkplek is. Daarom pluk ik geregeld eens bloemen uit de tuin, geef ik de planten water en zorg ik dat onze fruitstruiken ook geplukt worden. 

Waarom hou(d)t Ann van Stroomop?


Mijn grootste drive is de overtuiging dat pellets dé oplossing zijn voor de energiemix van morgen. Die overtuiging doorgeven aan collega's en klanten, daar word ik gelukkig van. Daarnaast vind ik het heel fijn om mensen werk te geven en samen met hen te werken. De laatste jaren is Stroomop heel wat gegroeid, maar het gevoel van het familiaal bedrijf is er nog steeds!