x
NederlandsFrançais
nl
Blog02.05.2019

Bistro de waterkant verwarmt zijn terras met pellets

Sinds eind april verwarmt bistro de waterkant uit Moen zijn terras met de terrasverwarmer POB Faro.
Het terras is een open terras dat ook deels kan afgesloten worden voor een optimaal gebruik in de tussenseizoenen.

Om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van dit terras en de gasten een aangename tijd te bezorgen is een verwarmd terras belangrijk.
Er bestaan hiervoor verschillende oplossingen, maar elk van de bestaande toepassingen (gas of elektriciteit) heeft zijn nadelen: Gasflessen zijn duur, zwaar en moeilijk te stockeren, terwijl elektriciteit bijna onbetaalbaar wordt.

Zaakvoerder Hannes De Jonghe van bistro de waterkant ontdekte de terrasverwarmer POB Faro met pellets bij Stroomop en was meteen overtuigd van de vele voordelen ten opzichte van traditionele terrasverwarmers:
    - Strak en modern design
    - Eenvoudig en veilig in gebruik
    - Geen rookontwikkeling en geur
    - Goedkoop in gebruik
    - Gezellig en aantrekkelijk vlammenbeeld
    - Een ecologische brandstof
De POB Faro valt op vanwege zijn elegant en modern design en zijn hoge gebruiksvriendelijkheid. De warmte wordt verspreid door convectie en straling. Met 7 kg pellets geniet u van 4 tot 5 uur warmte.

Hij heeft dezelfde voordelen als klassieke systemen, maar de nadelen van klassieke terrasverwarmers vallen weg. Zo zijn pellets als hernieuwbare brandstof goedkoper en milieuvriendelijker. Ze zijn ook veiliger en veel makkelijker te stockeren dan zware, logge gasflessen.

De POB Faro kan optioneel uitgebreid worden met een paddenstoel, voor meer straling, en een tafeltje.


Wilt u de POB Faro van Stroomop in werking zien? Ga dan zeker eens langs bij bistro de waterkant en geniet van de gezellige pelletwarmte.

Meer weten over de POB Faro?