x
NederlandsFrançais
nl
Blog27.11.2018

POB Faro geïntroduceerd op beurs Horeca Expo

Ons debuut op de Horecabeurs in Gent was duidelijk:

De Faro terrasverwarmer van POB met pellets is een goedkoop alternatief voor de bestaande oplossingen.


De infraroodverwarming met elektriciteit of de terrasverwarmer met gas, die kent iedereen. Beide systemen hebben hun voor- en nadelen.
Elektriciteit wordt ieder jaar duurder en de gasflessen zijn log om te plaatsen en bovendien ook niet zo eenvoudig om te bewaren.
Beide systemen kunnen ook nog wel wat gezelliger.
Als laatste oplossing zijn er op de kerstmarkten of andere winterevenementen ook nog vuurkorven: die geven wel veel warmte, maar weinig sfeer en veel stank.

Daarom is de terrasverwarmer Faro van POB met pellets een ideale oplossing in veel verschillende situaties:
- eenvoudig opvullen met 3,5kg of 7kg pellets
- vlam gedurende 3h of 6h
- van het ontsteken tot het uitdoven: geen rook of geur

De POB Faro is de ideale terrasverwarming: goedkoop, zuinig, eenvoudig en geurloos.
Bovendien trekt het aangenaam vlammenbeeld de aandacht van iedere voorbijganger.

Tijdens de Horecabeurs hebben we 4 duidelijke toepassingen kunnen onderscheiden:

Een warme ontvangst aan de inkom van uw zaak

Met een POB kan u uw gasten met een aangenaam warm vlammenbeeld ontvangen om de avond goed in te zetten. De eerste indruk is immers belangrijk en uw gasten voelen zich goed onthaald.
De elegante vormgeving, het pure design en het aangename vlammenbeeld zorgen voor een goeie start van de avond.
Voordat de avond begint, start u de POB terrasverwarmer met pellets en tot 6u later blijft het aangename vlammenbeeld zichtbaar en voelbaar warm.De rokerszone kan verwarmd worden met de Faro van POB

Rokers zijn sinds enkele jaren verplicht om buiten te roken. Vele horecazaken hebben hiervoor een afzonderlijke ruimte buiten die wordt verwarmd met een elektrische straler, een gasverwarmer of een petroleumkachel.
Ook hier is de POB terrasverwarmer een uitstekende oplossing dankzij de uitbreiding met tafel en paddenstoel.
De paddenstoel zorgt voor een optimale benutting van de warmte en de tafel is handig voor de rokers. Terwijl de rokers buiten staan, genieten ze van het warme en gezellige vlammenbeeld.Uw terras wordt nog gezelliger met de terrasverwarmer van POB

Een terras zonder buitenverwarming kan perfect voorzien worden van de FARO terrasverwarmer. Met een stralingsbereik tot 3m kan een oppervlakte van 6 op 6m bediend worden. Indien uw terras al wordt verwarmd, dan kan het toevoegen van de FARO een extra sfeermaker zijn of een besparing op de kosten van de huidige terrasverwarming.

Openingsrecepties, tuinfeesten, winterbars en andere events worden nog exclusiever

Veel evenementen op locatie worden deels binnen en deels buiten georganiseerd. Iedereen kent wel de metalen paddenstoelen op gas. Met de terrasverwarmer van POB is dit verleden tijd. Een elegante en duurzame terrasverwarmer kan uw feest nog exclusiever maken. Eenvoudig te verplaatsen en op te starten zonder gesleur met gasflessenBekijk hier alle info en prijzen.

(27 november 2018)