x
NederlandsFrançais
nl
Blog25.08.2017

SmartFox energiemonitor

Optimaliseer het gebruik van je eigen elektriciteit

SmartFox beheert op een intelligente manier je opgewekte elektriciteit en benut deze optimaal. De regeling zet automatisch het overschot van je zonne-energie in en verhoogt zo de efficiëntie van je fotovoltaïsche zonnepanelen of pelletketel met Stirling. Wanneer er meer de zonne-energie is dan gebruikt wordt, zal de SmartFox de overtollige elektriciteit gebruiken om, bijvoorbeeld, water op te warmen in je elektrische boiler, of de wasmachine of vaatwasser starten en verbetert op die manier de energie-efficiëntie van je woning.

De technologie verhoogt het eigenverbruik van de opgewekte elektriciteit van de zon, wat je minder afhankelijk maakt van het net en je geld bespaart. In combinatie met een oplaadpunt voor een elektrische fiets, TWIKE of elektrische auto kan de SmartFox met de overschot aan elektriciteit automatisch het opladen starten.

De SmartFox kan eenvoudig geïnstalleerd worden in nieuwbouw of renovatie.

Beheer je elektriciteitsverbruik, ook vanop afstand


Hou je energieverbruik en besparing bij met de gebruiksvriendelijke online service en smartphone app.

Het overzicht geeft je een duidelijk beeld van je energieverbruik en laat je toe om de SmartFox van op afstand te sturen.

Meten is weten


Wil je graag off-grid? Dan is het belangrijk om het dagelijkse, wekelijkse en jaarlijkse elektriciteitsverbruik te weten. De SmartFox wordt daarom ingezet om een jaar lang te meten zodat we de batterijen perfect kunnen dimensioneren. 

De SmartFox kost 731 euro (incl. 6% BTW). De installatie en ingebruikname kunt u zelf uitvoeren of overlaten aan een van onze energiespecialisten.

Meer info op www.smartfox.at of 056 72 36 30